Kuinka voin lisätä tai vaihtaa Skype-profiilin ensisijaisen sähköpostiosoitteen?

Takaisin hakutuloksiin

Profiilissasi on oltava ensisijainen sähköpostiosoite, koska lähetämme siihen tärkeitä tietoja Skype-tilistäsi.

Ensisijaisen sähköpostiosoitteen lisäksi voit lisätä useita eri sähköpostiosoitteita profiiliin, mikä auttaa ystäviäsi ja yhteystietojasi etsimään sinut Skypestä. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun kollegasi tietävät vain työsähköpostiosoitteesi, mutta käytät henkilökohtaista osoitetta ensisijaisena sähköpostiosoitteena.

Toisen sähköpostiosoitteen lisääminen Skype-profiiliin:

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta profiilikuvaasi tai valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Muokkaa profiilia.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia eikä joitain kohtia ole näkyvissä, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.

3. Siirry Yhteystiedot-osioon ja valitse Lisää sähköpostiosoite.

Contact details - Add email address

4. Kirjoita näkyviin tulevaan ruutuun uusi sähköpostiosoite ja napsauta sivun alaosassa olevaa vihreää Tallenna-painiketta.

Sähköpostiosoite lisätään profiiliisi. Kukaan ei näe sähköpostiosoitteitasi – ne näkyvät vain sinulle, kun kirjaudut tilillesi.

Sähköpostiosoitteita voi lisätä enimmillään kolme – tee vain edellä kuvatut toimenpiteet uudelleen.

Voit määrittää profiilin sähköpostiosoitteen ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Napsauta profiilikuvaasi tai valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Muokkaa profiilia.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia eikä joitain kohtia ole näkyvissä, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.

3. Vieritä alas Yhteystiedot-osioon ja napsauta oikealla olevaa Muokkaa profiilia -painiketta.

Contact details - Edit profile

4. Valitse ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi määritettävän osoitteen vierestä Aseta ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi ja napsauta sivun alaosassa olevaa vihreää Tallenna-painiketta.

Contact details - set email as primary

5. Vahvista ensisijaisen sähköpostiosoitteen muutos antamalla salasanasi.

Unohditko salasanasi?Voimme auttaa sinua.

Voit muokata sähköpostiosoitetta tai poistaa sen profiilistasi, jos et enää käytä sitä. Voit muokata profiilin sähköpostiosoitetta tai poistaa sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Napsauta profiilikuvaasi tai valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Muokkaa profiilia.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia eikä joitain kohtia ole näkyvissä, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.

3. Vieritä alas Yhteystiedot-osioon ja napsauta Muokkaa profiilia -painiketta.
    4. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat muokata, ja muokkaa sitä tai poista se. Napsauta sitten sivun alaosassa olevaa vihreää Tallenna-painiketta.

Et voi poistaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi, sillä Skype-profiilissa on aina oltava sähköpostiosoite.