Miten järjestän Skype Manager™ -jäsenet ryhmiin?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet uuden ryhmän luomiseen ja jäsenten lisäämiseen ryhmään.

Ryhmät ovat mainio tapa hallita Skype Manager -jäseniä. Voit jakaa Skype-saldoa vaivattomasti, määrittää toimintoja ja valvoa yksittäisten ryhmien Skype-käyttöä. Saatat esimerkiksi haluta luokitella jäsenet yrityksen osastojen mukaan: markkinointi, henkilöstöhallinto, suunnittelu ja niin edelleen.

Uuden ryhmän luominen

Voit luoda ryhmän seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Kaikki jäsenet -sivu klikkaamalla työkalupalkin Jäsenet-vaihtoehtoa.
  3. Avaa Luo uusi ryhmä -ikkuna valitsemalla vasemmalla olevasta Jäsenet-valikosta Luo ryhmä.

4. Kirjoita ryhmän nimi ja klikkaa Luo.

Jäsenten lisääminen ryhmään

Voit lisätä vähintään yhden jäsenen ryhmään seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Kaikki jäsenet -sivu klikkaamalla työkalupalkin Jäsenet-vaihtoehtoa.
  3. Valitse sen jäsenen vieressä oleva valintaruutu, jonka haluat lisätä ryhmään. Kun valitset jäsenen, jäsenten lisäämisvaihtoehto tulee automaattisesti näkyviin.

4. Valitse avattavasta Siirrä valitut jäsenet ryhmään -luettelosta ryhmä, johon haluat valitut jäsenet lisätä.

Jos et halua jäsenen kuuluvan mihinkään ryhmään, valitse avattavasta luettelosta Ryhmittämätön.
  5. Klikkaa vaihtoehtoa Siirrä.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.