Miten jäsenille jaetaan Skype-numerot Skype Manager™ -ohjelmassa?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet Skype-numeroiden jakamisesta jäsenille, Skype-numeroiden jakamisesta uudelleen ja jäsenille jaettujen Skype-numeroiden peruuttamisesta.

Skype-numeroiden jakaminen

Voit jakaa Skype-numerot haluamillesi Skypen käyttäjille.

Skype-numero jaetaan jäsenille tai SIP-profiileille seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype-numerot. Skype-numerot-sivu tulee näkyviin.
  4. Valitse Jaa Skype-numeroita.
  5. Valitse niiden jäsenten valintaruudut, joille haluat jakaa Skype-numerot. Kun valitset jäsenen, Jaa Skype-numeroita -painike tulee näkyviin automaattisesti.

Jaa Skype-numeroita -näyttö, jossa näkyy Skype Manager -jäseniä

1. Avaa Osta Skype-numeroita -sivu klikkaamalla Jaa Skype-numeroita -painiketta.

Osta Skype-numeroita -sivu, jolla näkyy maan valitsemisvaihtoehto ja Skype-numeron hinta

2. Valitse Skype-numeron maa ja klikkaa sitten Jatka.
  3. Valitse Skype-numeron suuntanumero ja haluamasi laskutustapa.
  4. Valitse Osta nyt.
Skype-numerot jaetaan. Skype-numeroiden tuleminen näkyviin Skype Manageriin ja jäsenten käyttöön saattaa kestää muutaman minuutin.

Skype-numeron jakaminen uudelleen

Skype-numeron voi siirtää jäseneltä toiselle tai SIP-profiilille seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype-numerot. Skype-numerot-sivu tulee näkyviin.
  4. Klikkaa sen Skype-numeron riviä, jonka haluat jakaa uudelleen.

Jaa numero uudelleen -painike Skype-numerosivulla

5. Klikkaa Jaa numero uudelleen -painiketta.
  6. Kirjoita näkyviin tulevaan kenttään sen jäsenen nimi, jolle haluat siirtää Skype-numeron, ja valitse sitten Vahvista.
Skype-numero jaetaan uudelleen määritetylle jäsenelle tai SIP-profiilille.

Kun jaat Skype-numeron uudelleen, varmista ensin, että uudelleenjakaminen on sallittu Skype-numeron ostoehtojen perusteella.

Skype-numeroiden peruuttaminen

Jäsenelle jaetun Skype-numeron voi peruuttaa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype-numerot. Skype-numerot-sivu tulee näkyviin.
  4. Valitse niiden jäsenten valintaruudut, joiden Skype-numerot haluat peruuttaa.
  5. Valitse Peruuta numerot. Kunkin jäsenen Skype-numero vanhenee näytetyllä päivämäärällä. Mitään lisäkuluja ei aiheudu.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.

Tärkeää: Skype-numerot toimitetaan "sellaisinaan", ja niiden käytön jatkaminen edellyttää sovellettavien asuinpaikkasääntöjen ja lainsäädännöllisten vaatimusten noudattamista. Skype-numeroihin liittyvät ehdot voivat muuttua. Muutoksia voidaan tehdä esimerkiksi asuinpaikkavaatimuksiin ja Skype-numeroiden käytön jatkaminen voi edellyttää lisätietojen antamista käyttäjistä. Tällaiset muutokset voivat vaikuttaa mahdollisuuksiisi käyttää, ostaa ja jakaa Skype-numeroita. Skype-numeroihin liittyvät ehdot näytetään selkeästi Skype-numeroita ostettaessa ja ehdot on hyväksyttävä ennen kuin Skype-numeroita voi ostaa.