Miten yhteydenottopainikkeet ja Skypen URI-linkit lisätään sivustoon tai sovellukseen?

Jos olet Web- tai sovellussuunnittelija tai jos omistat yrityksen, jolla on sivusto, yhteydenottopainikkeiden ja Skypen URI-linkkien avulla sinulle on todella helppo soittaa Skype-puheluja.

Yhteydenottopainikkeet

Jos lisäät sivustoosi, blogiisi tai sovellukseesi yhteydenottopainikkeita, kuka tahansa Skype-käyttäjä voi soittaa sinulle napsauttamalla sivulla tai sähköpostissa olevaa painiketta.

Voit hankkia yhteydenottopainikkeen seuraavasti:

1. Siirry yhteydenottopainikkeiden sivulle.
    2. Syötä tarvittavat tiedot Let's get started... (Aloitetaan) -osioon ja valitse painikkeen toiminta ja ulkoasu. Tämän perusteella luodaan koodimerkkijono.
    3. Kopioi luotu koodi ja liitä se sivustosi tai sovelluksesi koodiin.

Skypen URI-linkit

Skypen URI-linkit ovat kätevä tapa aloittaa Skype-puheluja ja -keskusteluja suoraan sivustoista ja työpöytä- ja mobiilisovelluksista. Lue lisää Skype-kehittäjille suunnatuilta sivuilta, joilla olevien tietojen avulla voit aloittaa Skype-toimintojen laatimisen.