Ohje Windows Desktop

Miten näyttö jaetaan Skypessä?

  1. Aloita ääni- tai videopuhelu yhden henkilön tai ryhmän kanssa.
  2. Valitse puhelun aikana puhelupalkin plus-kuvake ja valitse sitten Jaa näyttö.
  3. Jos käytät useita näyttöjä, valitse jaettava näyttö.
  4. Valitse jaettava sisältö – joko koko näyttö tai jokin tietty ikkuna – avattavasta Jaa oma näyttösi -valikosta ja valitse sitten Aloita.
  5. Valitse Lopeta jakaminen, kun olet valmis.


Oletko valmis oppimaan lisää?
Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?
Kuinka nettikameraa käytetään Skypessä?
Skype-puhelujen vianmääritys

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype-puhelun soittaminen" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt