Miten voin lähettää ja vastaanottaa valokuvia, videoita ja muita tiedostoja Skypessä?

1. Napauta kontaktia tai keskustelua, jolle haluat lähettää tiedoston.
  2. Napauta keskustelun tekstiruudussa kuvaketta, joka vastaa lähetettävää kohdetta tai suoritettavaa toimintoa. Tuo valikkovaihtoehdot näkyviin napsauttamalla paperiliitinkuvaketta, jos ne eivät vielä ole näkyvissä.

Kaikkien Skype-versioiden kuvakkeet:

Hymykuvake = hymiön tai Mojin lähettäminen
Salkkukuvake = aiemmin otetun valokuvan lähettäminen
Kamerakuvake = uuden valokuvan ottaminen ja lähettäminen
Videokamerakuvake = videoviestin lähettäminen
Paperikuvake = tiedoston lähettäminen
Nastakuvake = sijainnin jakaminen
Yhteystietokorttikuvake = yhteystiedon jakaminen

Onko puhelu jo käynnissä? Jos haluat lähettää tiedoston, klikkaa pluskuvaketta ja valitse Lähetä tiedostoja.

Valmis oppimaan lisää?
Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset
Miksi en näe kontaktini lähettämää kuvaa?
Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä Skypessä