Ohje Windows Desktop

Kuinka voin vaihtaa tilaani Skypessä?

Tilasi kertoo muille, oletko tavoitettavissa. Tila vaihdetaan seuraavasti:

  1. Napsauta profiilikuvasi vieressä olevaa Tila-kuvaketta. Jos sinulla on iOS-laite, valitse ensin My Info (Omat tiedot). Jos sinulla on Android-laite, napauta valikkokuvaketta Androidin valikkokuvake..
  2. Valitse luettelosta tila, jota haluat käyttää.


Oletko valmis oppimaan lisää?
Kuinka voin vaihtaa fiilisviestiäni Skypessä?
Mikä on ero tilan ja fiilisviestin välillä Skypessä?
Mitkä Skype-tilat ovat mahdollisia?

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tili ja salasana" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt