Miten löydän uusia yhteyshenkilöitä Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse Hae Skypestä.
    2. Kirjoita haluamasi keskustelukumppanin nimi, Skype-nimi tai sähköpostiosoite.
    3. Valitse kaveri hakutuloksista, niin pääset keskusteluikkunaan.
    4. Kirjoita viesti yhteyshenkilöllesi ja napauta Lähetä-painiketta send button.
    Voit lähettää hänelle enintään 10 viestiä, ja kuvat näkyvät epäselvinä, kunnes hän hyväksyy pyyntösi.

Huomautus: jos haluat tallentaa puhelinverkkoyhteystiedon, avaa valintapaneeli ja soita puhelinnumeroon, jonka haluat tallentaa. Napsauta puhelun jälkeen keskusteluluettelossa näkyvää numeroa hiiren kakkospainikkeella, valitse Näytä profiili ja sen jälkeen Lisää Skypeen.

Onko sinulla ystävä, joka ei käytä Skypeä? Ei hätää, Skypellä voi kutsua kenet tahansa keskusteluun vaivatta.

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse Yhteystiedot-välilehti Contact button.
    2. Valitse Kutsu ihmisiä Skypeen.
    3. Voit joko kopioida ja jakaa liittymislinkkisi tai lähettää kutsun sähköpostitse.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

1. Valitse Uusi keskustelu -painike plus button ja valitse sitten Uusi keskustelu.
    2. Valitse Lähetä hänelle linkki uuden keskusteluikkunan alaosasta.
    3. Voit joko kopioida ja jakaa liittymislinkkisi tai lähettää kutsun sähköpostitse. Linkki on ainutkertainen, ja sen voi jakaa enintään 10 henkilölle rajoitetun ajan.

Yhteystietojen suodattaminen ei ole mahdollista Skypen Windows 10 -versiossa (versio 12).
    1. Valitse Yhteystiedot-välilehti Contact button.
    2. Valitse alanuoli kohdan Kaikki vierestä. S