Miten Skype-puheluun vastataan?

Takaisin hakutuloksiin
    Jos olet kirjautunut sisään Skypeen, voit vastaanottaa puheluja. Näyttöön tulee saapuvan puhelun ilmoitusnäyttö. Napsauta  puhelupainiketta Audio call button, kun haluat vastata puheluun äänipuheluna, tai napsauta videopainiketta Video call button, kun haluat vastata videopuheluna. Jos et halua vastata puheluun, voit hylätä puhelun napsauttamalla puhelun lopetuspainiketta End call button. Jos olet offline-tilassa ja ääniviestit on aktivoitu, soittaja voi jättää viestin tai voit määrittää soitonsiirron toiseen numeroon.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?
    Mitä voin tehdä Skype-puhelun aikana?