Skypen ohje

    Uuden Skype Windows-, Mac- ja Linux-versio
    • Mikä on suora keskustelutuki?

      Suora keskustelu tarkoittaa, että voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin pikaviestillä verkkosivujemme välityksellä. Jos olet Skype-asiakas, voit ottaa...

    • Skype-pakettien vianetsintä

      Tarkistamalla seuraavat paketin tiedot voit saada selville, miksi paketti ei toimi. Tarkista numero, johon yrität soittaa.Varmista, että olet syöttänyt numeron...

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.