Siirry tapauksen tietoihin
Skype-tila: Normaali toiminta

Rajoitettu toiminta toiminnossa Sisäänkirjautuminen Skypeen koskee sovellusta useita tuotteita

Tila
Ratkaistu
Tapaus on ratkaistu ja toiminta on palautunut normaaliksi.
Päivityksen aika:
2/21/2019 7:33:34 PM – Brandon
Alkamisaika:
2/20/2019 12:55:00 AM
Palvelut, joita tämä koskee: Sisäänkirjautuminen Skypeen
Tuotteet, joita tämä koskee: Uuden Skypen Android- ja iPhone-versio, Uuden Skype Windows-, Mac- ja Linux-versio
Kuvaus
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia kirjauduttaessa sisään Skypeen. Käyttäjät voivat saada yhteysongelmiin tai virheellisiin kirjautumistietoihin liittyviä virhesanomia.
Lisätiedot
Impact is isolated to Insiders and the Universal Windows Platform (UWP) versions.