Siirry tapauksen tietoihin
Skype-tila: Normaali toiminta

Rajoitettu toiminta toiminnossa useita palveluita koskee sovellusta useita tuotteita alueella useita alueita ja maita

Tila
Ratkaistu
Tapaus on ratkaistu ja toiminta on palautunut normaaliksi.
Päivityksen aika:
1/13/2021 2:17:27 PM – Salman
Alkamisaika:
1/13/2021 1:10:22 PM
Päättymisaika:
1/13/2021 2:25:31 PM
Palvelut, joita tämä koskee: Puhelut matka- ja lankapuhelimiin, Yhteystietojen hallinta, Pikaviestit, Mediasisällön jakaminen, Maksujärjestelmät, Skypestä Skypeen -puhelut, Haku, Sisäänkirjautuminen Skypeen, Tekstiviestit, Skype-numero
Tuotteet, joita tämä koskee: Skypen Android-versio, Skypen iPad-versio, Skypen iPhone-versio, Skypen Linux-versio, Skype Lite, Skypen Mac-versio, Skype Professional -tili, Uuden Skypen Android- ja iPhone-versio, Uuden Skype Windows-, Mac- ja Linux-versio, Skypen Windows 10 -versio, Skypen verkkoversio, Skypen Windows-työpöytäversio, Skypen Xbox One -versio
Maat/alueet, joita tämä koskee: Afganistan, Afrikka, Albania, Algeria, Amerikan Samoa, Andorra, Angola, Anguilla, Antarktis, Antigua ja Barbuda, Argentiina, Armenia, Aruba, Aasia, Australia, Australia / Tyynenmeren alue, Itävalta, Azerbaidžan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Valko-Venäjä, Belgia, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnia ja Hertsegovina, Brittiläinen Intian valtameren alue, Brunei, Kambodža, Kamerun, Keski-Afrikan tasavalta, Eurooppa, Intia, Lähi-Itä, Pohjois-Amerikka / Keski-Amerikka / Karibia, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Etelä-Georgia ja Eteläiset Sandwichsaaret, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat
Kuvaus
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia soitettaessa matka- ja lankapuhelimiin Skypestä. Puheluita saattaa myös katketa odottamattomasti.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia yhteystietoluettelon kanssa. Yhteyshenkilöt voivat näkyä olevan offline-tilassa myös silloin, kun he ovat online-tilassa ja yhteyshenkilöiden profiileissa voi esiintyä virheellistä tietoa.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia pikaviestien (keskustelun) kanssa. Viestin lähettämisessä tai synkronoinnissa voi olla viiveitä.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia jaettaessa mediasisältöä (kuvia tai tiedostoja) Skypessä. Mediasisältö voidaan lähettää viiveellä tai sitä ei välttämättä lähetetä lainkaan.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia ostettaessa Skype-saldoa tai paketteja. Nämä ongelmat saattavat rajoittua vain tiettyihin maksutapoihin.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia soitettaessa yhteyshenkilöille Skypessä. Puheluita voi myös katketa odottamatta.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia käytettäessä Skypen hakutoimintoa. Haku saattaa olla hidas tai hakutuloksissa voi olla virheitä.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia kirjauduttaessa sisään Skypeen. Käyttäjät voivat saada yhteysongelmiin tai virheellisiin kirjautumistietoihin liittyviä virhesanomia.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia lähetettäessä tekstiviestejä Skypestä. Tekstiviestin lähettämisessä voi olla viiveitä tai viestejä ei välttämättä toimiteta lainkaan.
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia vastaanotettaessa puheluja Skype-numeroon. Puhelut eivät välttämättä yhdisty tai puheluita voi katketa odottamatta.