Siirry tapauksen tietoihin
Skype-tila: Normaali toiminta

Rajoitettu toiminta toiminnossa Skypestä Skypeen -puhelut koskee sovellusta useita tuotteita

Tila
Ratkaistu
Tapaus on ratkaistu ja toiminta on palautunut normaaliksi.
Päivityksen aika:
5/12/2018 6:40:54 PM – Amanda
Alkamisaika:
5/10/2018 2:56:34 PM
Palvelut, joita tämä koskee: Skypestä Skypeen -puhelut
Tuotteet, joita tämä koskee: Skypen Android-versio, Skype Lite
Kuvaus
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä ongelmia soitettaessa yhteyshenkilöille Skypessä. Puheluita voi myös katketa odottamatta.
Lisätiedot
Customers are reporting issues with the camera/video calls after upgrading to 8.15.0.189. A fix has been rolled out in version 8.15.0.195.