עזרה של סקייפ

    איך מסירים משתתפים מסקייפ מנג'ר™?

    חזרה לתוצאות החיפוש

    משתתפים יכולים לעזוב קבוצה של סקייפ מנג'ר בכל עת - אתה יכול להסיר אותם מסקייפ מנג'ר, אבל החשבונות שלהם יישארו ברשותם.

    למד עוד על שחרור חשבונות במקום מחיקה שלהם.

    כדי למחוק משתתפים מסקייפ מנג'ר:

    1. התחבר לסקייפ מנג'ר.
    2. לחץ על משתתפים בלוח המחוונים של סקייפ מנג'ר.
    3. סמן את התיבה שלצד כל משתתף שברצונך למחוק. כאשר בוחרים משתתף כלשהו, האפשרות למחיקת משתתפים מסקייפ מנג'ר מופיעה באופן אוטומטי.
    4. לחץ על מחק משתתפים בחלון שנפתח.
      • מחיקה של חשבון רק תגרום להסרתו מסקייפ מנג'ר. בחשבון עצמו יישמרו כל נקודות הזכות של סקייפ שהוקצו לו.
    תרגום מכונה

    חשוב! מאמר זה תורגם באמצעות תרגום מכונה במקום מתרגם אנושי. לקבלת מידע נוסף במאמר זה. סקייפ משתמש בתרגום מכונה עבור מאמרי עזרה ותמיכה כדי להפוך אותם לזמינים בשפות רבות. מאמרים אלו, שתורגמו באמצעות תרגום מכונה, עשויים להכיל שגיאות דקדוקיות, תחביר שגוי או בחירות מילים שגויות שאנשים שזו אינה שפת האם שלהם יכולים לעשות. סקייפ לא אחראי למקרים של חוסר דיוק, שגיאות או לנזקים שעלולים להיגרם מתוכן שתורגם לא נכון או כתוצאה מהשימוש של הלקוחות שלנו בתרגום זה.
     ,

    מאמר זה אינו זמין עבור הפלטפורמה שבחרת. FA559