Hoe meld ik misbruik door iemand in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Wanneer u een melding ontvangt om een contactpersoon toe te voegen, kunt u de persoon toevoegen, negeren of blokkeren. Als u ervoor kiest om de persoon te blokkeren, krijgt u een aanvullende optie om de geblokkeerde gebruiker te rapporteren in Skype.

De aanwijzingen voor blokkeren en melden kunnen verschillen, afhankelijk van de Skype-versie die u gebruikt. Selecteer een van de volgende:

De Skype-naam van de geblokkeerde persoon wordt door ons opgeslagen wanneer misbruik wordt gemeld. Dat geldt echter niet voor de inhoud, zoals chatberichten of het contactverzoek zelf.