Hoe meld ik misbruik door iemand in Skype?

Wanneer u een verzoek ontvangt om een contactpersoon toe te voegen, kunt u die persoon toevoegen, negeren of blokkeren. Als u ervoor kiest om de persoon te blokkeren, kunt u als extra optie de geblokkeerde gebruiker bij Skype melden.

De aanwijzingen voor blokkeren en melden kunnen verschillen afhankelijk van de Skype-versie die u gebruikt. Selecteer een van het volgende:

De Skype-naam van de geblokkeerde persoon wordt door ons opgeslagen wanneer misbruik wordt gemeld. Dat geldt echter niet voor de inhoud, zoals chatberichten of het contactverzoek zelf.