Wat is Skype WiFi?

Skype WiFi is een fantastische manier om te internetten als u onderweg bent; u gebruikt uw Skypetegoed om te betalen voor de verbinding met een openbare WiFi-hotspot waar ook ter wereld.

Geen geëmmer meer met creditcards of lastige aanmeldingsprocedures: u gebruikt gewoon uw Skypetegoed om online te gaan. U betaalt alleen de minuten die u gebruikt. Het is niet meer nodig een dagpas aan te schaffen als u maar een paar online minuten nodig hebt.

De tarieven per minuut voor Skype WiFi verschillen per provider en worden weergegeven als u verbinding maakt met een compatibele WiFi-hotspot.

Skype WiFi is beschikbaar op Windows, Mac OS X, Linux, iOS en Android.

Let op: Skype WiFi is een andere toepassing dan Skype. Wilt u Skype op uw apparaat gebruiken (nadat u via Skype WiFi verbonden bent met een openbare hotspot), dan moet Skype ook geïnstalleerd zijn of moet u Skype for Web gebruiken in uw browser.

Waar is Skype WiFi beschikbaar?

Skype WiFi is beschikbaar op meer dan 2 miljoen hotspotlocaties ter wereld, waaronder luchthavens, treinstations en cafés. U hebt volledige toegang tot internet, onder de voorwaarden en bepalingen van de provider van de hotspotservice.

Zoek een hotspot in de buurt met onze interactieve Skype WiFi-kaart.

Belangrijk: U hebt alleen Skype WiFi nodig om verbinding te maken met een openbare internethotspot buitenshuis. Als u gewoon thuis bent, kunt u uw eigen WiFi-netwerk gebruiken voor toegang tot internet.

Meer informatie over Skype WiFi.