Hoe gebruik ik Skype WiFi in Skype voor Windows Desktop?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

De volgende vragen en antwoorden kunnen u helpen bij het gebruik van Skype WiFi:

Hoe start ik met Skype WiFi?

Voor Skype WiFi hebt u de nieuwste versie van Skype, een op een WiFi-toegangspunt aangesloten computer en een beetje Skypetegoed nodig.

U hoeft geen nieuw Skype-account te maken om Skype WiFi te gebruiken. Maak gewoon verbinding met een beschikbare WiFi-hotspot en Skype WiFi biedt toegang tot internet tegen fantastische tarieven per minuut.

Skype WiFi inschakelen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Ga naar Extra> Instellingen> Skype WiFi.
  3. Markeer de optie Skype WiFi activeren.
  4. Ga naar de netwerkinstellingen van de computer en maak verbinding met een openbare WiFi-hotspot.
  5. Klik in de menubalk van Skype op Extra> Skype WiFi.
  6. Volg de instructies op het scherm voor het selecteren en verbinding maken met een compatibel openbaar WiFi-netwerk.

Meer informatie over het gebruik van Skype WiFi.

Problemen bij het maken van een internetverbinding via Skype WiFi? Kijk eens naar deze handige gids.

Hoe weet ik hoeveel Skype WiFi-minuten ik heb gebruikt?

Wanneer u via Skype WiFi verbinding met internet maakt, verschijnt het Skype WiFi-pictogram in het systeemvak.

Skype WiFi-pictogram.

Klik op dit pictogram om erachter te komen hoe lang u Skype WiFi hebt gebruikt. U kunt uw internetsessie op elk gewenst moment beëindigen, maar standaard zal een Skype WiFi-sessie na 30 minuten verlopen. Een paar minuten voordat de sessie verloopt, wordt u gevraagd de sessie te verlengen.

U kunt ook op de menubalk op Extra> Skype WiFi klikken om deze informatie te zoeken.

Hoeveel kost Skype WiFi?

Het tarief per minuut van Skype WiFi verschilt per provider; dit wordt weergegeven in een berichtvenster als u in de buurt van een compatibele WiFi-hotspot bent. Klik op Verbinden om een sessie te starten.

Het Skype WiFi-tarief per minuut wordt weergegeven wanneer u in de buurt van een compatibele WiFi-hotspot bent.

Hoe betaal ik voor Skype WiFi?

U betaalt Skype WiFi met uw Skypetegoed. Als u een sessie start, controleert Skype het saldo van uw Skype-account en reserveert een betaling voor maximaal 30 minuten Skype WiFi. U hoeft alleen te betalen wat u gebruikt. Als u 5 minuten Skype WiFi gebruikt, zal er niet meer dan 5 minuten worden verrekend met uw Skypetegoed.

Op uw Skype-accountpagina kunt u bijhouden hoeveel u hebt besteed.