Wordt Skype WiFi stopgezet?

Ja. Skype WiFi zal niet meer beschikbaar zijn vanaf 31 maart 2017. U zult de Skype WiFi-toepassing niet meer kunnen downloaden en als Skype WiFi na 31 maart nog steeds op uw apparaat geïnstalleerd is, zal de toepassing geen hotspots meer kunnen zoeken en gebruiken.

U kunt uw Skype-tegoed nog steeds gebruiken om te genieten van andere functies, zoals bellen met mobiele en vaste nummers op talloze bestemmingen tegen een interessante prijs.

Waarom wordt Skype WiFi stopgezet?

Skype WiFi wordt over de hele wereld stopgezet zodat we ons nog beter kunnen focussen op onze Skype-kernfuncties en u de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

En als ik mijn Skype-tegoed niet wil gebruiken om andere producten te kopen?

Als u vragen hebt over uw resterende Skype-tegoed, neemt u contact op met de Skype-klantenservice.