Hoe deel ik mijn scherm in Skype?

1. Start een spraak- of video-oproep met één persoon of een groep.
  2. Tik of klik tijdens de oproep op het plus-pictogram in de oproepbalk en kies Scherm delen.
  3. Als u meer dan één scherm gebruikt, selecteert u het scherm dat u wilt delen.
  4. Gebruik de keuzelijst Uw scherm delen en kies wat u wilt delen: het volledige scherm of een specifiek venster. Selecteer vervolgens Start.
  5. Kies Delen stoppen als u klaar bent.

Wilt u meer informatie?
Hoe bel ik iemand via Skype?
Hoe gebruik ik een webcam met Skype?
Problemen met Skype-gesprekken oplossen