Hoe deel ik mijn scherm in Skype?

Terug naar zoekresultaten
    1. Start een spraak- of video-oproep met één persoon of een groep.
    2. Tik of klik tijdens de oproep op het plus-pictogram in de oproepbalk en kies Scherm delen.
    3. Als u meer dan één scherm gebruikt, selecteert u het scherm dat u wilt delen.
    4. Gebruik de keuzelijst Uw scherm delen en kies wat u wilt delen: het volledige scherm of een specifiek venster. Selecteer vervolgens Start.
    5. Kies Delen stoppen als u klaar bent.

Wilt u meer informatie?
    Hoe bel ik iemand via Skype?
    Hoe gebruik ik een webcam met Skype?
    Problemen met Skype-gesprekken oplossen