Hoe voorkom ik dat Skype voor Mac wordt gestart wanneer ik mijn computer opstart?

Terug naar zoekresultaten

Vanaf Skype 2.7 voor Mac worden uw instellingen voor het opstarten van het algemene systeem gebruikt in plaats van aparte voorkeuren voor Skype.

Om te voorkomen dat Skype wordt geopend bij het starten van Mac OS X, opent u Skype en gaat u naar het dock. Ctrl+klik op het Skype-pictogram in het dock en controleer of de optie Open na inloggen niet is aangevinkt.

U kunt ook naar Systeemvoorkeuren> Gebruikers en groepen gaan, op uw accountnaam klikken en onderdelen voor inloggen selecteren. Verwijder Skype uit deze lijst.