Waarom kan ik Skype voor Mac OS X niet starten?

Terug naar zoekresultaten
    Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom Skype voor Mac OS X niet kan worden gestart.

De meest voorkomende oorzaak is dat uw systeem niet voldoet aan de minimale vereisten voor de nieuwste versie van Skype. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

U moet er ook voor zorgen dat uw versie van Mac OS X bijgewerkt is, door Software Update te gebruiken en de nieuwste versie van QuickTime te installeren.

Een ander veelvoorkomend probleem is met de standaardinstelling voor tekst naar spraak op Mac OS X. U kunt als volgt de standaardinstelling voor tekst naar spraak wijzigen:

1. Ga in de menubalk naar het Apple-pictogram> Systeemvoorkeuren... Het venster Systeemvoorkeuren wordt geopend.
    2. Klik onder Systeem op Spraak. Het venster Spraak wordt geopend.
    3. Ga naar Tekst-naar-spraak en selecteer in de vervolgkeuzelijst Systeemstem een andere keuze dan de huidige.
    4. Probeer opnieuw Skype te starten.