Hoe kan ik in Skype een chatbericht verzenden?

1. Selecteer in Contactpersonen de persoon of groep met wie u wilt chatten. U kunt ook in Recent het gesprek selecteren dat u wilt voortzetten.
  2. Typ uw bericht in het gespreksvenster en druk op enter of selecteer de blauwe knop Verzenden.

Een nieuwe groep maken:

1. Klik op het pictogram +Nieuw.
  2. Typ de naam van de contactpersoon die u wilt toevoegen en selecteer Toevoegen.
  3. Herhaal dit proces voor alle contactpersonen die u wilt toevoegen aan het gesprek.
  4. Hiermee maakt u de groep. Typ en verstuur uw eerste chatbericht en het wordt naar alle leden van de groep verstuurd.

Als u een bestaand gesprek wilt omzetten in een groep:

1. Selecteer via Recent het gesprek waar u nieuwe contactpersonen aan toe wilt voegen.
  2. Klik op de knop om een nieuwe groep te maken in een één-op-één gesprek of voeg personen toe aan een bestaand groepsgesprek.
  3. Selecteer de contactpersonen die u wilt toevoegen aan het gesprek. Klik als u klaar bent op de knop Groep maken in een één-op-één gesprek of op de knop Toevoegen in een groepsgesprek.

U kunt eenvoudig een nieuw of bestaand Skype-gesprek met iedereen delen, zelfs als ze geen Skype hebben.

1. U kunt e-mail of koppeling kopiëren selecteren in het scherm Contactpersonen in het scherm Bevestigen, nadat u een gesprek gestart bent of via het gespreksprofiel.
  2. Stuur de e-mail of koppeling door naar uw vrienden of familie zodat ze zich bij de groep aan kunnen sluiten. Als ze geen Skype hebben, kunnen ze als gastgebruiker deelnemen.

Op een desktopcomputer:

1. Zoek op het tabblad Recent het groepsgesprek dat u wilt verlaten en klik erop met de rechtermuisknop.
  2. Selecteer Gesprek verlaten.

Op mobiel:

1. Zoek op het tabblad Recent het groepsgesprek dat u wilt verlaten en tik bovenaan op de groepsnaam.
  2. Scrol naar beneden en tik op Groep verlaten.

Wilt u meer informatie?
Hoe stuur en ontvang ik foto's, video's en andere bestanden in Skype?
Hoe kan ik mijn Skype-instellingen wijzigen?
Skype Vertaler instellen
Hoe verwijder ik chatberichten uit Skype?
Hoe formatteer ik tekst in chatberichten in Skype?