Wat zijn voicemailwaarschuwingen en hoe kan ik deze ontvangen?

Een voicemailwaarschuwing is een melding dat iemand op Skype een voicemailbericht voor u heeft achtergelaten. Er zijn drie soorten meldingen:

• E-mail-waarschuwing: we sturen u een e-mail wanneer iemand op Skype een voicemailbericht voor u achterlaat. E-mailwaarschuwingen zijn gratis.

• Sms-waarschuwing: u ontvangt een sms als iemand op Skype een voicemailbericht voor u achterlaat. U kunt vervolgens het voicemailbericht afluisteren door uw Skype To Go™-nummer te bellen. Er wordt een standaardtarief in rekening gebracht voor het sms’je.

• SpinVox gesproken bericht naar tekst: uw gesproken berichten worden naar tekst omgezet en de tekst wordt vervolgens naar uw mobiele telefoon gestuurd. De SpinVox-service is gratis, maar voor sms’jes wordt het standaardtarief in rekening gebracht.
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in het gedeelte Functies beheren op Voicemail.
  3. U kunt waarschuwingen in- of uitschakelen onder Opties voor voicemailwaarschuwingen.

Als u voicemail nog niet hebt ingesteld, wordt u gevraagd dit eerst te activeren. Weet u niet zeker hoe u voicemail moet instellen? Raadpleeg deze handige gids.

We sturen een voicemailwaarschuwing 10 minuten nadat er een nieuw bericht is opgenomen. U kunt echter op elk gewenst moment uw voicemailberichten controleren en afluisteren. U hoeft niet te wachten op een waarschuwing. Als iemand een voicemail voor u heeft achtergelaten, ziet u dat in Skype op het tabblad Recent.