Help Windows Phone

Waarom kan ik geen gesprekken ontvangen wanneer het scherm wordt uitgeschakeld op mijn Windows Mobile-apparaat?

Deze Veelgestelde vragen zijn van toepassing op de Windows Mobile-toepassing die niet meer kan worden gedownload. Raadpleeg deze Veelgestelde vragen voor hulp bij Skype voor Windows Phone.

Het is mogelijk dat de Wi-Fi-verbinding automatisch is uitgeschakeld door uw Windows-telefoon. Wijzig de energiebeheerinstellingen van uw telefoon om te voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor alle instructies over het aanpassen van de Wi-Fi-energiebeheerinstellingen. Deze procedure verschilt per apparaat.

Houd er rekening mee dat Skype voor Windows Mobile niet meer kan worden gedownload.