Wat zijn SpinVox waarschuwingen en hoe werken ze?

SpinVox converteert uw stem messages• naar tekstformaat, en stuurt ze naar uw mobiele telefoon via SMS gratis *.

* De SpinVox service is gratis, maar SMS-berichten op het normale tarief in rekening gebracht.

Te melden voor SpinVox stem berichten:

1. Inloggen op uw account.
  2. Klik in de sectie functies beheren op Spraakberichten.
  3. Ervoor zorgen dat de voice messaging/uitschakelen is ingesteld op op, klik vervolgens op Controleer of uw gsm-nummer.
  4. Geef uw gsm-nummer in het daarvoor bestemde veld (of zorg ervoor dat het nummer al wordt weergegeven is correct) en klikt u op instellingen opslaan.
  5. Klik op meer informatie over SpinVox. Sommige informatie over de SpinVox service wordt weergegeven.
  6. Vink het vakje om te bevestigen dat u hebben gelezen en aanvaard de Gebruiksvoorwaarden.
  7. Klik op activeren.

Om te annuleren de SpinVox service:

1. Inloggen op uw account.
  2. Klik in de sectie functies beheren op Spraakberichten.
  3. Onderstaande stem bericht waakzame opties, uncheck de SpinVox doos. U kunt overschakelen naar tekst waarschuwingen of e-mailalarm in plaats daarvan – Klik op de koppelingen.

Als een voicemailbericht langer is dan een enkele tekst in lengte, zullen we de boodschap als een reeks opeenvolgende SMS-berichten, beperkt tot een totaal van drie. Als je ziet '...' aan het einde van een bericht dat het betekent is er meer aan het oorspronkelijke bericht. Log in bij Skype wilt luisteren naar het volledige bericht.

Als u spaties of vraagtekens in uw bericht ziet, betekent dit dat SpinVox kan niet correct identificeren van een woord ('_') of heeft een woord fonetisch gespeld ('? ').

Soms converteren niet SpinVox een voicemailbericht naar de minimumnorm toe te schrijven aan achtergrondruis of slechte signaalkwaliteit. Als dit gebeurt, zult u worden gewaarschuwd over de onbekeerde bericht door een SMS-bericht. Nog steeds rekenen we voor onbekeerde berichten omdat we zijn verplicht om ze te verwerken. Het is niet mogelijk voor ons vooraf bepalen of het bericht unconvertible is. Wij echter uit opnamen die zijn te kort om te bevatten een bericht filtreren.

•Alleen Spraakberichten in Engels, Frans, Duits en Spaans zal worden geconverteerd naar tekst.