Hoe maak ik een back-up van mijn contactpersonen in Skype voor Windows Desktop?

Het is niet nodig een back-up van uw lijst met contactpersonen te maken. Met Skype worden uw contactpersonen centraal opgeslagen op onze servers. U kunt er overal toegang toe krijgen, zolang u zich met hetzelfde account en hetzelfde wachtwoord bij Skype aanmeldt. Als u wilt, kunt u echter toch een back-up van uw lijst met contactpersonen maken:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Contactpersonen > Geavanceerd > Contactpersonen back-uppen naar bestand...
  3. Kies waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.