Hoe kan ik de profielinformatie van mijn contactpersonen weergeven of verbergen?

U kunt alleen de profielgegevens weergeven die een contactpersoon van zichzelf wil onthullen. Hier vindt u meer informatie over profielen en privacy. De profielgegevens van een contactpersoon bekijken:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik onder Contactpersonen of Recent met de rechtermuisknop op de naam van een contactpersoon en selecteer Profiel tonen om het profielvenster te openen.
  3. Klik op Sluiten als u klaar bent.

Boven aan het chatvenster ziet u ook een overzicht van de profielgegevens van een contactpersoon:

1. Klik in de lijst Contactpersonen of Recent op de naam van een contactpersoon om rechts het chatvenster te openen.