Hoe deel ik de gegevens van een contactpersoon met mijn andere contactpersonen in Skype 4.2 voor Windows Desktop of een lagere versie?

Deze instructies zijn voor Skype 4.2 voor Windows Desktop of een lagere versie. Voordat u doorgaat, wordt u aangeraden om te upgraden naar de nieuwste versie. Raadpleeg deze instructies voor Skype 5.0 of een hogere versie. U kunt eenvoudig achterhalen welke versie van Skype u gebruikt, als u dit niet zeker weet.

U kunt op twee verschillende manieren gegevens van uw contactpersonen naar andere Skype-contacten sturen:

1. Start een chatsessie met de contactpersoon of groep aan wie u contactgegevens wilt sturen. Vervolgens sleept u de contactpersoon uit de lijst met contactpersonen naar het tekstgebied van de chatsessie. Als er een groepschat bezig is, krijgen alle deelnemers in dat gesprek de contactgegevens.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een contactpersoon of een groep in de contactenlijst waar u de gegevens van een andere contactpersoon naartoe wilt sturen. Selecteer de optie 'Contactpersonen sturen...' Het dialoogvenster Contactpersonen sturen wordt geopend. Selecteer alle contactpersonen waarvan u de gegevens wilt versturen en klik op Versturen. De gegevens van de verzonden contactpersonen verschijnen in het chatvenster van de ontvanger.