Hoe stuur ik de gegevens van een contactpersoon naar iemand met Skype voor Windows-bureaublad?

Wanneer u de gegevens van een contactpersoon naar andere personen stuurt, kunnen zij die contactpersoon aan hun lijst toevoegen zonder naar deze persoon te hoeven zoeken. Dit is een eenvoudige manier om al uw vrienden op Skype met elkaar in contact te brengen.

U kunt de gegevens van contactpersonen verzenden tijdens een chatsessie of tijdens een gesprek.

Gegevens van een contactpersoon via een chatbericht verzenden

1. Selecteer in de lijst Contactpersonen of Recent de contactpersoon of de groep waarmee u de gegevens van een andere contactpersoon wilt delen.
  2. Klik in het tekstvak op het pictogram Contactpersonen versturen. Mogelijk moet u op de paperclip klikken om dit te zien:

1. Schakel het selectievakje naast de contactpersoon of contactpersonen die u wilt verzenden in. Begin de naam van de persoon te typen om deze sneller te vinden.
  1. Klik op Contactpersonen versturen.

Gegevens van een contactpersoon tijdens een gesprek verzenden

U kunt de gegevens van een contactpersoon naar een persoon of groep verzenden tijdens een telefoon- of videogesprek.

1. Klik tijdens het gesprek op de knop + en selecteer Contactpersonen versturen....

2. Schakel het selectievakje naast de contactpersoon of contactpersonen die u wilt verzenden in. Begin de naam van de persoon te typen om deze sneller te vinden.

3. Klik op Verzenden.