Help Windows Desktop

Hoe wijzig ik mijn factuuradres?

Het factuuradres van uw Skype-account wijzigen:

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Blader naar de onderkant van de pagina en selecteer Betalingsgegevens onder Accountgegevens.


  3. Klik op de knop Bewerken onder aan de pagina.


  4. Werk de gegevens bij en klik op Opslaan. Boven aan de pagina verschijnt het bericht dat het factuuradres is bijgewerkt.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Account en wachtwoord" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag