[Voor Russische klanten] Wat is Yandex.Money en hoe kan ik ermee betalen?

Yandex.Money is een betaalsysteem via internet in Rusland, waarmee u veilig Skypetegoed en andere Skype-producten kunt kopen. Dit is een van de vele manieren om te betalen.

U kunt een Yandex.Money-account maken om uw geld te beheren op de Yandex-website*.

Betalen voor Skype-producten met Yandex.Money vanaf uw Skype-account:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer het product dat u wilt kopen, selecteer Yandex. Money als betaalwijze en klik op Volgende.
  3. Controleer het te betalen bedrag en klik op Volgende.
  4. Voer op verzoek uw gegevens in om de betaling te voltooien.

Skype-producten kopen met Yandex.Money vanaf de Yandex-website:

1. Kies welk Skype-product u wilt kopen op de Yandex-website*.
  2. Controleer het te betalen bedrag en voer uw beveiligde wachtwoord in.

Als u problemen met uw Yandex.Money-account ondervindt, moet u rechtstreeks contact opnemen met Yandex*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Meer informatie over het kopen van Skypetegoed.