[Voor Russische klanten] Wat is Yandex.Money en hoe kan ik hiermee betalen?

Terug naar zoekresultaten

Yandex.Money is een systeem voor betalingen via internet in Rusland, waarmee u online veilig voor Skype-tegoed en andere Skype-producten kunt betalen. Dit is slechts één van de vele betaalmethodes.

U kunt een Yandex.Money-account maken en uw geld op de Yandex-website* beheren.

Met Yandex.Money voor Skype-producten betalen vanuit uw Skype-account:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Kies het product dat u wilt kopen en selecteer Yandex.Money als betalingswijze en klik vervolgens op Volgende.

Opmerking: Als u op een iPhone of iPad werkt en u het product dat u wilt kopen, niet kunt vinden, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.
    3. Controleer het te betalen bedrag en klik vervolgens op Volgende.
    4. Voer de gevraagde gegevens in om de betaling te voltooien.

Zo koopt u Skype-tegoed vanaf de Yandex-website:

1. Voer de naam van uw Skype-account in en de hoeveelheid tegoed die u wilt kopen vanaf de Yandex-website*:
    2. Meld u aan bij uw Yandex.Money-account.
    3. Selecteer een van de beschikbare betalingswijzen, voer de benodigde gegevens in en kies de knop Betalen:
      • Yandex Money Wallet
      • Betaalpas
      • Alfa-Click
      • Sberbank
    4. U moet zich mogelijk een tweede keer aanmelden, afhankelijk van de gekozen betalingswijze. Voer uw gegevens in om de betaling te voltooien.

Als u problemen hebt met uw Yandex.Money-account, neemt u rechtstreeks contact op met Yandex*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Meer informatie over het kopen van Skype-tegoed