Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

[Voor Russische klanten] Wat is Yandex.Money en hoe kan ik hiermee betalen?

Terug naar zoekresultaten

Yandex.Money is een systeem voor betalingen via internet in Rusland, waarmee u online veilig voor Skype-tegoed en andere Skype-producten kunt betalen. Dit is slechts één van de vele betaalmethodes.

U kunt een Yandex.Money-account maken en uw geld op de Yandex-website* beheren.

Met Yandex.Money voor Skype-producten betalen vanuit uw Skype-account:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Kies het product dat u wilt kopen en selecteer Yandex.Money als betalingswijze en klik vervolgens op Volgende.
    3. Controleer het te betalen bedrag en klik vervolgens op Volgende.
    4. Voer de gevraagde gegevens in om de betaling te voltooien.

Zo koopt u Skype-tegoed vanaf de Yandex-website:

1. Voer de naam van uw Skype-account in en de hoeveelheid tegoed die u wilt kopen vanaf de Yandex-website*:
    2. Meld u aan bij uw Yandex.Money-account.
    3. Selecteer een van de beschikbare betalingswijzen, voer de benodigde gegevens in en kies de knop Betalen:
      • Yandex Money Wallet
      • Betaalpas
      • Alfa-Click
      • Sberbank
    4. U moet zich mogelijk een tweede keer aanmelden, afhankelijk van de gekozen betalingswijze. Voer uw gegevens in om de betaling te voltooien.

Als u problemen hebt met uw Yandex.Money-account, neemt u rechtstreeks contact op met Yandex*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Meer informatie over het kopen van Skype-tegoed