[Voor Russische klanten] Wat is Yandex.Money en hoe kan ik hiermee betalen?

Terug naar zoekresultaten

Yandex.Money is een systeem voor betalingen via internet in Rusland, waarmee u online veilig voor Skype-tegoed en andere Skype-producten kunt betalen. Dit is slechts één van de vele betaalmethodes.

U kunt een Yandex.Money-account maken en uw geld op de Yandex-website* beheren.

Met Yandex.Money voor Skype-producten betalen vanuit uw Skype-account:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Kies het product dat u wilt kopen en selecteer Yandex. Money als betaalwijze en klik vervolgens op Volgende.
    3. Controleer het te betalen bedrag en klik vervolgens op Volgende.
    4. Voer de gevraagde gegevens in om de betaling te voltooien.

Met Yandex.Money voor Skype-producten betalen op de Yandex-website:

1. Kies het Skype-product dat u wilt kopen op de Yandex-website*.
    2. Controleer het te betalen bedrag en voer vervolgens uw beveiligd wachtwoord in.

Als u problemen met uw Yandex.Money-account hebt, neemt u rechtstreeks contact op met Yandex*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Meer informatie over het kopen van Skype-tegoed