Start Skype voor Android

Is Skype beschikbaar voor BlackBerry®-apparaten?

We verbeteren Skype steeds, met betere kwaliteit, grotere betrouwbaarheid en verbeterde beveiliging. Omdat we willen dat iedereen kan genieten van de best mogelijke Skype-ervaring, is het soms nodig om oudere versies van Skype en voor Skype geschikte apparaten te de-activeren.

Skype wordt niet meer ondersteund op Blackberry 10 en ouder, en u kunt Skype niet meer downloaden uit de Amazon Appstore. U kunt Skype nog steeds openen vanuit een ondersteund platform, of Skype voor internet gebruiken via uw internetbrowser.

Als u eerder Skype hebt gedownload vanuit de app store van Blackberry World, wordt deze niet meer ondersteund.

Op Android gebaseerde Blackberry-apparaten kunnen nu de Skype-app rechtstreeks downloaden vanuit de Google Play store.

Meer informatie over Skype voor Android-telefoons en systeemvereisten.