Help Android

Is Skype beschikbaar voor BlackBerry®-apparaten?

Als u een BlackBerry-smartphone met BlackBerry 10 hebt, kunt u Skype gratis downloaden vanuit de Amazon Appstore.

Als u Skype al hebt gedownload van de Blackberry World Appstore, moet u deze versie eerst verwijderen alvorens de nieuwste versie van de Amazon Appstore te downloaden. Na het installeeren moet u opnieuw aamelden bij uw Skype-account. Ga naar Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten als u problemen ondervindt bij het aanmelden.

Het is heel gemakkelijk om Skype voor Blackberry 10 te gebruiken; u kunt het op dezelfde manier gebruiken als Skype voor Android-telefoons.

Meer informatie over Skype voor Android-telefoons.

Zelfs als uw telefoon niet ondersteund wordt, kunt u tegen de lage Skype-tarieven in het buitenland bellen met Skype To Go™. U stelt dit eenvoudig in: koop gewoon wat Skypetegoed of een abonnement en activeer Skype To Go vanuit uw account.

Hier leest u meer over Skype To Go.