Hoeveel oproepen kan ik gelijktijdig uitvoeren met Skype Connect™?

Het maximale aantal gelijktijdige oproepen of belkanalen is momenteel beperkt tot 300 per SIP-profiel. U kunt echter zo veel SIP-profielen maken als u wilt. Met Skype Connect kunt u ook gebruikmaken van ‘overloop’.

Het aantal binnenkomende oproepen dat uw bedrijf kan ondersteunen, is afhankelijk van hoe u Skype Connect hebt geconfigureerd, de infrastructuur van uw netwerk en uw internetverbinding.

U kunt kanaalabonnementen kopen voor elk SIP-profiel waarvoor u Skype Connect hebt ingesteld.

Meer informatie over Skype Connect vindt u in onze gebruikershandleidingen (pdf):

Voor hulp kunt u ook bij de Skype-community terecht.