Wat is Skype Connect-certificering?

Skype Connect-certificering certificeert SIP-compatibele PBX-systemen tegen industriestandaarden, gemeenschappelijke SIP PBX-functies en gespreksstromen. We bepalen of Skype Connect en SIP-compatibele PBX-systemen met elkaar kunnen samenwerken en met Skype Connect-gecertificeerde PBX-fabrikanten om te kunnen garanderen dat PBX-systemen en hun functies compatibel blijven met Skype Connect.

We raden u aan een voor Skype Connect gecertificeerd PBX-systeem te gebruiken, omdat we niet kunnen garanderen dat alle functies van uw SIP-compatibele PBX-systeem correct werken als u Skype Connect gebruikt op een niet-gecertificeerd systeem.

Raadpleeg de lijst met compatibele telefoonsystemen voor de actuele leveranciers van Skype Connect-gecertificeerde SIP-compatibele PBXen.

Download onze gebruikershandleidingen voor meer informatie over Skype Connect.