Welke apparatuur heb ik nodig om Skype Connect™ te kunnen gebruiken?

Om Skype Connect te kunnen gebruiken, hebt u het volgende nodig:

Vereiste Beschrijving
Skype Manager™ Skype Connect wordt beheerd via Skype Manager.
Een SIP-compatibele PBX Wij raden u aan een PBX te gebruiken die is gecertificeerd voor Skype Connect. Hoewel een niet-gecertificeerde PBX wellicht ook werkt met Skype Connect, kunnen we niet garanderen dat alle functies correct werken.

Meer informatie over de actuele lijst met leveranciers van SIP-PBX'en die voor Skype Connect zijn gecertificeerd.

Meer informatie over de systeemvereisten die de PBX moet ondersteunen.
Een internetverbinding met voldoende bandbreedte voor al uw wensen op het gebied van gespreksverkeer en -kwaliteit Afhankelijk van uw zakelijke behoeften kan uw verbinding worden gedeeld (met andere gegevens) of een afzonderlijke verbinding zijn.

De transmissievertraging tussen uw zakelijke LAN en sip.skype.com mag niet meer dan 200 ms bedragen. U kunt controleren of uw internetverbinding geschikt is door de transmissievertraging tussen uw zakelijke netwerk (LAN) en Skype Connect te controleren. Stuur hiertoe een ping naar sip.skype.com en kijk wat de gemiddelde tijd is die in de ping-resultaten worden weergegeven.
Een publiek bereikbaar IP-adres Als uw PBX zicht in een particulier netwerk achter een NAT-firewall of -router bevindt, kunt u Skype Connect toch gebruiken met behulp van de SIP-registratiemethode voor verificatie.

Als de registratie niet door uw PBX wordt ondersteund of als u de SIP-registratiemethode niet wilt gebruiken, kunt u de IP-verificatiemethode gebruiken.
Een middel om Skype-producten vooraf te betalen U moet uw Skypetegoed met behulp van een PayPal-account, creditcard of debetkaart of via bankoverschrijving kunnen aanvullen.

Meer informatie over onze betalingswijzen.
Een traditionele vaste telefoonlijn Skype dient niet ter vervanging van traditionele telefoondiensten en kan niet worden gebruikt voor noodoproepen. Skype Connect is niet als zelfstandige oplossing bedoeld, maar als aanvulling op bestaande traditionele telefoondiensten die met een zakelijke SIP-compatibele PBX worden gebruikt. Skype Connect-gebruikers moeten controleren of alle oproepen naar nooddiensten plaatsvinden via traditionele vaste telefoondiensten die met de lokale centrale zijn verbonden of via andere telefoondiensten die geschikt zijn voor noodoproepen.

Voor meer informatie over Skype Connect vindt u de handleiding Aan de slag, een gebruikershandleiding en verschillende zelfstudievideo's op de pagina met handleidingen van de ondersteuningssite van Skype.