Wat kan ik doen als mijn bedrijf geen PBX heeft die compatibel is met SIP?

Uw PBX moet SIP kunnen ondersteunen om gebruik te kunnen maken van Skype Connect™. Als uw PBX geen SIP ondersteunt, staan er twee mogelijkheden voor u open:

• Vraag de fabrikant van uw PBX of er een SIP-gateway, module of upgrade beschikbaar is voor uw bestaande PBX waarmee u Skype Connect zou kunnen gebruiken.
  • Vervang uw bestaande PBX door een SIP-PBX. Wij raden u aan een PBX te gebruiken die gecertificeerd is voor Skype Connect, aangezien we niet kunnen garanderen dat al uw SIP-PBX-functies correct werken met Skype Connect in niet-gecertificeerde SIP-PBX'en.

Meer informatie over de huidige lijst met leveranciers van voor Skype Connect gecertificeerde SIP-PBX'en.

Voor meer informatie over Skype Connect zijn er een Snelstartgids, een Gebruikersgids en verschillende andere handleidingen voor Skype Connect beschikbaar op de pagina met handleidingen van de ondersteuningssite van Skype.