Ondersteunt Skype Connect ™ het gebruik van beltoetsgeluiden?

Skype Connect ondersteunt de volgende beltoetsgeluiden:

• RFC 2833 out-of-band (details van de norm RFC 2833 vindt u op de IETF-website*)
  • RTP payload Type 101 voor SIP-telefoongesprekken

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Skype Connect ondersteunt geen in-band beltoetsgeluiden.

Voor meer informatie over Skype Connect zijn een snelstartgids, een gebruikersgids en verschillende andere Skype Connect-gidsen beschikbaar op de ondersteuningspagina van Skype.