Help Windows Desktop

Hoe vraag ik de aanmeldingsgegevens van een SIP-profiel op?

Aanmeldingsgegevens SIP-profiel opvragen:

  1. Meld u aan bij Skype Manager™.
  2. Klik op Functies op de werkbalk.
  3. Klik in het menu Functies aan de linkerkant op Skype Connect™.
  4. Blader naar het SIP-profiel waarvan u de aanmeldingsgegevens wilt wijzigen en klik op Profiel bekijken.
  5. Klik in het menu Skype Connect aan de linkerkant op Authenticatiegegevens. De registratiegegevens van het SIP-profiel worden weergegeven.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Skype Connect" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag