Hoe configureer ik mijn PBX voor Skype Connect™?

Terug naar zoekresultaten

Configureren uw PBX, moet u het adres van de gateway van Skype Connect en van het profiel van de SIP-gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens worden verstrekt wanneer u eerst een SIP-profiel maken en kunnen worden teruggeplaatst op elk gewenst moment.

Raadpleeg documentatie van de ondersteuning van de fabrikant van uw PBX voor de specifieke configuratiestappen voor uw PBX.

Vanwege de aard van de uitdagingen van de interoperabiliteit van SIP ondersteunt Skype alleen PBX-systemen die ons certificatieprogrammahebben meegemaakt.

Voor meer informatie over Skype Connect is er een Quick Start Guide, een handleiding en andere Skype Connect-gidsen beschikbaar op de pagina van de gidsen van de ondersteuningssite van Skype.