Ik gebruik Skype Connect™ en ik heb maar in één richting geluid. Wat moet ik doen?

Als u Skype Connect gebruikt en u hebt geluid uit slechts één richting, kunt u de volgende mogelijke oorzaken onderzoeken:

Controle Beschrijving
Heeft de beller een lage bandbreedte voor internet?

Eenrichtingsverkeer bij geluid kan worden veroorzaakt door een lage bandbreedte voor internet van de beller, zoals een inbelverbinding, satellietverbinding (met een inbel- of GPRS-verbinding voor uploaden) of een druk gebruikte ADSL-breedbandverbinding.

Meer informatie over de aanbevolen bandbreedte voor Skype Connect.

Blokkeert de firewall het geluid? Zorg ervoor dat deze het gebruik van de volgende poorten niet beperkt: UDP-5060, 8000-80xx (waarbij 'xx' staat voor het aantal benodigde kanalen vermenigvuldigd met twee).