Wat is een SIP-compatibele PBX?

Terug naar zoekresultaten

PBX (Private Branch Exchange) is het systeem van uw bedrijf dat afzonderlijke bureau-aansluitingen met externe telefoonlijnen en mobiele netwerken verbindt.

Een SIP-compatibele PBX is een PBX die verbinding kan maken met internet en het SIP-protocol kan gebruiken voor oproepen via internet.

We raden u aan een voor Skype Connect™ gecertificeerd PBX-systeem te gebruiken, omdat we niet kunnen garanderen dat alle functies van uw SIP-compatibele PBX-systeem correct werken als u Skype Connect gebruikt op een niet-gecertificeerd systeem.

Klik voor een actuele lijst met leveranciers van SIP-PBX'en die voor Skype Connect zijn gecertificeerd op deze koppeling en klik vervolgens op Compatibele telefoonsystemen.

Meer informatie over Skype Connect vindt u in onze gebruikershandleidingen (pdf).