Wat is overloop in Skype Connect?

Skype biedt u de mogelijkheid om 20% meer gelijktijdige gesprekken ('overloop') te voeren boven op uw abonnementskanalen.

U kunt dan toch meer gelijktijdige oproepen ontvangen, ook als u niet voldoende kanalen hebt gekocht om ze te kunnen ontvangen. U ontvangt via e-mail een melding dat een of meer van uw SIP-profielen overlopen, zodat u kunt besluiten of u extra kanalen voor gelijktijdig bellen wilt kopen. Overloop werkt alleen voor een beperkte tijd, tenzij u uw betaalde kanalen uitbreidt.

Meer informatie over Skype Connect vindt u in onze gebruikershandleidingen (pdf).