Waarom zie ik mijn contactpersonen niet in Skype voor Windows Desktop?

Als uw contactpersonen niet worden weergegeven in uw contactenlijst, volgt u de onderstaande instructies:

1. Controleer eerst of u de meest recente versie van Skype hebt geïnstalleerd.
  2. Als u meer dan één Skype-account hebt, moet u ervoor zorgen dat u met de juiste Skypenaam bent aangemeld. Als u wilt controleren bij welk account u bent aangemeld, klikt u op uw profielfoto en controleert u Accounts boven aan uw profiel.

• Wilt u zich aanmelden met een ander account, dan selecteert u in het menu Skype> Afmelden en voert u vervolgens uw Skypenaam en wachtwoord in.
  3. Controleer of uw contactpersonen zichtbaar zijn:
    • Meld u aan bij Skype en selecteer Contactpersonen> Contactpersonen verbergen die en zorg ervoor dat er geen vinkjes voor de opties staan. Als er een optie is gemarkeerd, klikt u erop om het vinkje te verwijderen.

• Klik op Contactpersonen> Contactlijsten> Alle om al uw contactpersonen weer te geven.

• Als uw Microsoft Outlook-contacten niet in de lijst staan, start u Outlook, opent u Skype en klikt u vervolgens op Contactpersonen> Outlook-contactpersonen tonen (als deze optie nog niet gemarkeerd was).

• Als u zich zojuist voor het eerst bij Skype hebt aangemeld met een Microsoft-account en u ziet geen Messenger-vrienden in uw Skype-contactenlijst, moet u een half uurtje wachten en de optie nog eens markeren; het kan enige tijd duren om uw Skype-contacten te synchroniseren met Messenger.

Meer informatie over het toevoegen van contactpersonen op Skype.