Hoe reactiveer ik Skype-tegoed?

Terug naar zoekresultaten
    1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik op Tegoed reactiveren.

Het kan 15 minuten duren voor het opnieuw is geactiveerd. Wij sturen u een e-mail wanneer dit is gebeurd.

Als u in Japan bent, werkt het iets anders. Raadpleeg onze Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Skype-tegoed wordt inactief als u daar 180 dagen geen gebruik van hebt gemaakt. Bel elke 180 dagen een keer (buiten uw abonnement, als u dat hebt) of stuur een sms. We sturen twee e-mails ter herinnering: 7 dagen en 2 dagen voordat uw Skype-tegoed inactief wordt.