Is Skype voor Symbian stopgezet?

Ja. We hebben nu definitief alle Skype-apps voor Symbian-telefoons stopgezet. U kunt zich niet langer bij Skype aanmelden op een Symbian-telefoon.

U kunt nog steeds contact houden met vrienden en familie met Skype op een Android-apparaat, Nokia Lumia-telefoon of desktopcomputer. U kunt zich op al deze apparaten aanmelden met hetzelfde Skype-account. Klik hier voor een lijst van de nieuwste versies van Skype voor alle ondersteunde apparaten die beschikbaar zijn.

Hebt u een Skype-abonnement?

Volg deze instructies als u uw abonnement wilt opzeggen.

Restitutie aanvragen

Neem contact op met de klantenservice om te informeren of u recht hebt op restitutie van Skypetegoed of abonnementskosten.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.