Help Windows Desktop

Kan ik zien hoeveel bandbreedte een videogesprek gebruikt?

U kunt zien hoeveel bandbreedte een videogesprek gebruikt. Tijdens een gesprek:

  1. Klik in de menubalk op Bellen> Technische gespreksinfo.
  2. Het venster Technische gespreksinfo wordt geopend.

  3. In het gedeelte Basis wordt de bandbreedte van het videogesprek voor zowel uploaden als downloaden weergegeven.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Bel- en video-instellingen" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag