Problemen met Skype-abonnementen oplossen

Terug naar zoekresultaten

Controleer uw probleem volgens het tabel hieronder, waarom uw abonnement niet werkt voor u:

Probleem Oplossing
    Wanneer ik probeer te bellen, ontvang ik het bericht: “U heeft zojuist een nummer geprobeerd te bellem”

Controleer het nummer dat u belt.
    Zorg ervoor dat u het juiste nummer correct hebt ingevoerd. Vergeet niet het land waarnaar u wilt bellen te selecteren in de vervolgkeuzelijst of typ een plusteken (+) gevolgd door de landcode.

Wanneer ik probeer te bellen, ontvang ik het bericht: “Dit nummer is niet inbegrepen in uw abonnement”
    1. Heeft u meer dan een Skype account?
      Zorg ervoor dat u aangemeld bent bij het juiste account en het abonnement niet gekocht is met een ander account.

2. Meld u aan via uw account en in de details sectie onderaan de pagina, selecteer Aankoopgeschiedenis om een paar dingen te controleren:

Opmerking: Indien u op een iPhone of iPad bent en de sectie met de Accountdetails niet beschikbaar heeft, kan het zijn dat u de geschiedenis en cookies moet verwijderen op uw apparaat en opnieuw moet aanmelden.
      • Is uw abonnement actief?
        Al uw actieve abonnement staan hier opgesomd. Indien u een abonnement in uw aankoopgeschiedenis vindt, maar de status iets anders dan Geleverd, gaan naar deze pagina voor hulp met de orderstatus van andere producten.

• Wordt het nummer dat u beldt gedekt door uw abonnement?
        Selecteer de naam van het abonnement om te controleren wat daarbij inbegrepen is. Dient u uw abonnement te veranderen of te annuleren?

• Heeft u al uw minuten opgemaakt?
        Als uw minuten opraken, dient u watSkype Credit aan te schaffen of een andere abonnement om verder te kunnen gaan met tefeloneren.
    Wanneer ik probeer te bellen, ontvang ik het bericht: “Account geblokkeerd”

We kunnen uw account tijdelijk deactiveren als er betalingsproblemen zijn en dat betekent, dat u geen betaalde diensten kunt gebruiken. Meer informatie.

Ik heb het verkeerde abonnement gekocht. Kan ik het veranderen?

U kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt wel altijd uw abonnement opzeggen en zoveel nieuwe abonnementen kopen als u wilt.

Ik heb een abonnement, maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Als u geen bevestigingse-mail hebt ontvangen, dan is dat geen probleem - het abonnement wordt in uw account weergegeven als een geleverde bestelling. Als u uw bestelgeschiedenis wilt controleren, meldt u zich aan bij uw account en klikt u in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina op Koopgeschiedenis.

Opmerking: Als u op een iPhone of iPad werkt en u het product dat u wilt kopen, niet kunt vinden, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.
    Waarom is er geld in rekening gebracht voor een gratis proefversie?

Als u zich aanmeldt voor een gratis proefversie, schrijft Skype een klein bedrag van uw creditcard of PayPal-account om uw identiteit te verifiëren en om na te gaan of de betaalmethode geldig is. Maak u geen zorgen: u betaalt dit bedrag in werkelijkheid niet. U ziet dit als een openstaande transactie op uw bankafschrift en de betalingsopdracht wordt geannuleerd zodra uw betaalmethode gevalideerd is.