Problemen met Skype-abonnementen oplossen

Controleer de volgende abonnementgegevens om te zien waarom uw abonnement niet werkt voor u:

1. Controleer het nummer dat u belt.
    Controleer of u het nummer correct hebt ingevoerd. Vergeet niet het land waarnaar u wilt bellen te selecteren in de vervolgkeuzelijst of typ een plusteken (+) gevolgd door de landcode.

2. Hebt u meer dan één Skype-account?
    Controleer of het abonnement niet met een andere account is aangeschaft.

3. Meld u aan bij uw account en selecteer in het gedeelte Accountgegevens onderaan de pagina uw Koopgeschiedenis om een aantal zaken te bekijken.
    • Is uw abonnement actief?
      Hier ziet u al uw actieve abonnementen. Als het abonnement in de koopgeschiedenis wordt weergegeven, maar niet de status Geleverd heeft, raadpleegt u deze pagina voor hulp met andere statussen.
    • Valt het nummer dat u belt onder uw abonnement?
      Klik op de naam van het abonnement om te controleren wat het abonnement inhoudt.
    • Hebt u al uw minuten gebruikt?
      U kunt nog bellen, maar u moet een beetje Skype-krediet of een ander abonnement aanschaffen als de minuten op zijn.
    • Hebt u tweemaal hetzelfde abonnement gekocht?
      Als u uw minuten verbruikt en hetzelfde abonnement nogmaals koopt, wordt het tweede abonnement pas actief als het eerste de vervaldatum heeft bereikt.

Als u geen bevestigingse-mail hebt ontvangen, dan is dat geen probleem - het abonnement wordt in uw account weergegeven als een geleverde bestelling. Als u uw bestelgeschiedenis wilt controleren, meldt u zich aan bij uw account en klikt u in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina op Koopgeschiedenis.

U kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt wel altijd uw abonnement opzeggen en zoveel nieuwe abonnementen kopen als u wilt.

We kunnen uw account tijdelijk deactiveren als er betalingsproblemen zijn en dat betekent dat u geen betaalde diensten kunt gebruiken. Als dit gebeurt, moet u uw wachtwoord resetten(en als uw Skype-tegoed is gekoppeld aan een Microsoft-account moet u ook het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen). Nadat u dat hebt gedaan, neemt u contact op met de klantenservice via de live chatoptie, zodat we u verder kunnen helpen.

Om een live chat te starten, gaat u naar deze ondersteuningsaanvraagpagina, kiest u Account en wachtwoord en Geen toegang tot betaalde diensten en klikt u vervolgens op Volgende. Selecteer Ondersteuning via tekstchat om met ons team te chatten.

Als u zich aanmeldt voor een gratis proefversie, schrijft Skype een klein bedrag van uw creditcard of PayPal-account om uw identiteit te verifiëren en om na te gaan of de betaalmethode geldig is. Maak u geen zorgen: u betaalt dit bedrag in werkelijkheid niet. U ziet dit als een openstaande transactie op uw bankafschrift en de betalingsopdracht wordt geannuleerd zodra uw betaalmethode gevalideerd is.