Wat zijn Skype-chatberichten?

Chatten is een alternatief voor bellen met uw vrienden op Skype. Net als Skype-naar-Skype-gesprekken is het helemaal gratis. Selecteer gewoon een contactpersoon, typ uw bericht en druk op verzenden. U kunt onmiddellijk antwoord terug krijgen. Dit is bijvoorbeeld handig als u gegevens wilt delen, zoals het adres van een website.

U kunt ook een groepschat voeren, waarbij u real-time berichten tegelijkertijd naar meerdere vrienden kunt sturen.