Hoe gebruik ik Skype-spraakberichten?

U kunt spraakberichten gratis vanuit uw Skype-account activeren.

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in het gedeelte Functies beheren op Doorschakelen.
  3. Klik op de knop Doorschakelen uitgeschakeld om doorschakelen mogelijk te maken Doorschakelen ingeschakeld en selecteer daarna na hoeveel seconden oproepen moeten worden doorgeschakeld.
  4. Selecteer Spraakberichten en daarna Bevestigen.

Als u een onbeperkt abonnement of een Skype-nummer koopt, dan worden spraakberichten automatisch geactiveerd.

Als iemand onlangs een bericht heeft achtergelaten, dan ziet u in uw recente gesprekslijst een melding.

Klik op de naam van de contactpersoon in de lijst Recent en klik daarna in het gespreksvenster op de knop Afspelen naast het bericht.

Als u het bericht niet kunt horen, probeer dan het volume van de luidspreker op de computer hoger te zetten.

Nadat u naar een spraakbericht hebt geluisterd, wordt het lokaal op uw computer opgeslagen. Dat betekent dat u het niet opnieuw kunt beluisteren als u zich op een andere computer aanmeldt bij Skype.

Nadat u een spraakbericht hebt beluisterd, klikt u op het prullenbakpictogram om het te verwijderen.

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in het gedeelte Functies beheren op Doorschakelen.
  3. Klik op het groene knopje om doorschakelen uit te schakelen, of klik op Verwijderen naast het spraakbericht. U kunt ervoor kiezen om uw oproepen doorschakelen naar een andere Skype-account of naar een mobiel of vast nummer.

Wilt u meer informatie?
Wie kan een spraakbericht voor mij achterlaten?
Probleemoplossen met spraakberichten